Commit 65207880 authored by Peter Giovannini's avatar Peter Giovannini

Replace Barley_tree.json

parent f86a898f
{"name":"Entire genepool","children":[{"name":"primary genepool (H. vulgare lineage)","children":[{"name":"Agriocrithon (position to be verified)","children":[{"name":"Eu-Agricrithon","children":[]},{"name":"Pseudo-agriocrithon","children":[]}]},{"name":"Domesticated barley","children":[{"name":"Breeding material","children":[{"name":"2-rowed","children":[{"name":"Spring","children":[{"name":"Hulled","children":[{"name":"Africa","children":[]},{"name":"Asia","children":[]},{"name":"Australia","children":[]},{"name":"Central America","children":[]},{"name":"Europe","children":[]},{"name":"North America","children":[]},{"name":"South America","children":[]},{"name":"Unknown origin ","children":[]}]},{"name":"Naked","children":[]}]},{"name":"Winter","children":[]}]},{"name":"6-rowed","children":[{"name":"Spring","children":[{"name":"Hulled","children":[{"name":"Africa","children":[]},{"name":"Asia","children":[]},{"name":"Australia","children":[]},{"name":"Central America","children":[]},{"name":"Europe","children":[]},{"name":"North America","children":[]},{"name":"South America","children":[]},{"name":"Unknown origin ","children":[]}]}]},{"name":"Winter","children":[{"name":"Naked","children":[{"name":"Africa","children":[]},{"name":"Asia","children":[]},{"name":"Australia","children":[]},{"name":"Central America","children":[]},{"name":"Europe","children":[]},{"name":"North America","children":[]},{"name":"South America","children":[]},{"name":"Unknown origin ","children":[]}]}]}]}]},{"name":"Cultivars","children":[{"name":"2-rowed","children":[{"name":"Others (intermediate type)","children":[]},{"name":"spring","children":[{"name":"hulled","children":[{"name":"Africa","children":[]},{"name":"Asia","children":[]},{"name":"Australia","children":[]},{"name":"Central America","children":[]},{"name":"Europe","children":[]},{"name":"North America","children":[]},{"name":"South America","children":[]},{"name":"Unknown origin ","children":[]}]},{"name":"naked","children":[{"name":"Africa","children":[]},{"name":"Asia","children":[]},{"name":"Australia","children":[]},{"name":"Central America","children":[]},{"name":"Europe","children":[]},{"name":"North America","children":[]},{"name":"South America","children":[]},{"name":"Unknown origin ","children":[]}]}]},{"name":"winter","children":[{"name":"hulled","children":[{"name":"Africa","children":[]},{"name":"Asia","children":[]},{"name":"Australia","children":[]},{"name":"Central America","children":[]},{"name":"Europe","children":[]},{"name":"North America","children":[]},{"name":"South America","children":[]},{"name":"Unknown origin ","children":[]}]},{"name":"naked","children":[{"name":"Africa","children":[]},{"name":"Asia","children":[]},{"name":"Australia","children":[]},{"name":"Central America","children":[]},{"name":"Europe","children":[]},{"name":"North America","children":[]},{"name":"South America","children":[]},{"name":"Unknown origin ","children":[]}]}]}]},{"name":"6-rowed","children":[{"name":"Others (intermediate type)","children":[]},{"name":"spring","children":[{"name":"hulled","children":[{"name":"Africa","children":[]},{"name":"Asia","children":[]},{"name":"Australia","children":[]},{"name":"Central America","children":[]},{"name":"Europe","children":[]},{"name":"North America","children":[]},{"name":"South America","children":[]},{"name":"Unknown origin ","children":[]}]},{"name":"naked","children":[{"name":"Africa","children":[]},{"name":"Asia","children":[]},{"name":"Australia","children":[]},{"name":"Central America","children":[]},{"name":"Europe","children":[]},{"name":"North America","children":[]},{"name":"South America","children":[]},{"name":"Unknown origin ","children":[]}]}]},{"name":"winter","children":[{"name":"hulled","children":[{"name":"Africa","children":[]},{"name":"Asia","children":[]},{"name":"Australia","children":[]},{"name":"Central America","children":[]},{"name":"Europe","children":[]},{"name":"North America","children":[]},{"name":"South America","children":[]},{"name":"Unknown origin ","children":[]}]},{"name":"naked","children":[{"name":"Africa","children":[]},{"name":"Asia","children":[]},{"name":"Australia","children":[]},{"name":"Central America","children":[]},{"name":"Europe","children":[]},{"name":"North America","children":[]},{"name":"South America","children":[]},{"name":"Unknown origin ","children":[]}]}]}]}]},{"name":"Genetic stocks","children":[{"name":"biparental populations","children":[]},{"name":"Cytogenetic stocks","children":[]},{"name":"GWAS panel (Genome Wide Association Study)","children":[]}]},{"name":"Landraces","children":[{"name":"2-rowed","children":[{"name":"hulled","children":[{"name":"All growth classes","children":[{"name":"Asia","children":[{"name":"Central Asia","children":[{"name":"Kazakhstan","children":[]},{"name":"Kyrgystan","children":[]},{"name":"Tajikstan","children":[]},{"name":"Turkmenistan","children":[]},{"name":"Uzbekistan","children":[]}]},{"name":"East-Asia","children":[{"name":"China","children":[]},{"name":"Japan","children":[{"name":"Other or unknown gorwth class","children":[]},{"name":"Spring ","children":[]},{"name":"Winter and facultative","children":[]}]},{"name":"Mongolia","children":[]},{"name":"Others East Asia (North and South Korea, )","children":[]}]},{"name":"South Asia","children":[{"name":"Afghanistan","children":[]},{"name":"India","children":[]},{"name":"Iran","children":[]},{"name":"Nepal","children":[]},{"name":"Others South-Asia","children":[]},{"name":"Pakistan","children":[]}]},{"name":"West Asia","children":[{"name":"Caucasus","children":[{"name":"Armenia","children":[]},{"name":"Azerbaijan","children":[{"name":"Spring","children":[]},{"name":"Winter","children":[]}]},{"name":"Georgia","children":[]}]},{"name":"Middle East","children":[{"name":"Iraq","children":[]},{"name":"Israel, Palestine, Lebanon","children":[]},{"name":"Jordan","children":[]},{"name":"Others: Yemen, United Arab Emirates, Saudi Arabia, Oman, Quatar, Bahrain, Kuwait","children":[]},{"name":"Syria","children":[]}]}]}]},{"name":"East Africa (Ethiopia, Eritrea, Others)","children":[{"name":"Altitude: 2400-2700 m ","children":[]},{"name":"Altitude: 2700-3000 m","children":[]},{"name":"less than 2400","children":[]},{"name":"more than 3000 m","children":[]},{"name":"Unknown altitude","children":[]}]},{"name":"East Europe","children":[{"name":"Belarus","children":[]},{"name":"Czech Republic","children":[]},{"name":"Hungary","children":[]},{"name":"Poland","children":[]},{"name":"Rep. Moldova","children":[]},{"name":"Romania","children":[]},{"name":"Slovakia","children":[]},{"name":"Ukraine","children":[]}]},{"name":"Mediterranean (Europe, North Africa, West Asia)","children":[{"name":"Alpine Europe","children":[{"name":"Austria","children":[]},{"name":"French Alps","children":[]},{"name":"Italian Alps","children":[]},{"name":"Slovenian alps","children":[]},{"name":"Switzerland","children":[]}]},{"name":"North Africa","children":[{"name":"Algeria","children":[]},{"name":"Egypt","children":[]},{"name":"Ligya","children":[]},{"name":"Morocco","children":[]},{"name":"Others North Africa (Sudan, South Sudan, Unknown N.Africa)","children":[]},{"name":"Tunisia","children":[]}]},{"name":"Southern Europe","children":[{"name":"Albania","children":[]},{"name":"Bulgaria","children":[]},{"name":"Croatia, Slovenia, Bosnia and Herzegovina, Montenegro, Rep. Macedonia","children":[]},{"name":"Greece","children":[]},{"name":"Italy (except alps)","children":[]},{"name":"Mediterranean islands (Cyprus, Corse, Sardinia,Malta etc)","children":[]},{"name":"Others south europe","children":[]},{"name":"Portugal","children":[]},{"name":"Serbia","children":[]},{"name":"Spain","children":[]}]},{"name":"Turkey","children":[]}]},{"name":"North-Europe (UK, Iceland, Lithuania, Estonia, Norway, Ireland, Latvia, Denmark, Sweden, Finland )","children":[]},{"name":"Others","children":[]},{"name":"Russian federations","children":[]},{"name":"Turkey","children":[{"name":"Other pr unknown growth class","children":[]},{"name":"Spring","children":[]},{"name":"Winter","children":[]}]},{"name":"West Europe: Belgium, France (except alps), Germany, Luxembourg, Monaco, Netherlands","children":[]}]}]},{"name":"naked","children":[{"name":"all Growth classes","children":[{"name":"Dagehstanian group (highlands of Dagesthan, Ossetia, Georgia)","children":[]},{"name":"Ethiopia and Eritrea","children":[{"name":"Altitude 2700-3000 m","children":[]},{"name":"Altitude: 2400-2700 m","children":[]},{"name":"Altitude: less than 2400 m","children":[]},{"name":"Altitude: more than 3000 m","children":[]},{"name":"unknown altitude","children":[]}]},{"name":"Japan","children":[{"name":"Spring","children":[]},{"name":"Winter and Facultative","children":[]}]},{"name":"Middle East Group","children":[]},{"name":"Others ","children":[]},{"name":"South Asia","children":[]},{"name":"Switzerland, Austria, Slovenia and Carpathians","children":[]}]}]},{"name":"Unkwown cover type","children":[]}]},{"name":"6-rowed","children":[{"name":"hulled","children":[{"name":"all growth classes","children":[{"name":"Asia","children":[{"name":"Central Asia","children":[{"name":"Kazakhstan","children":[{"name":"other growth class or unknown","children":[]},{"name":"Spring","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]},{"name":"Kyrgystan","children":[{"name":"Other or unknown growth class","children":[]},{"name":"Spring","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"Lowland","children":[]},{"name":"unkn","children":[]}]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]},{"name":"Tajikistan","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"Spring","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]}]},{"name":"Winter & Facultative","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]}]}]},{"name":"Turkmenistan","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"Spring","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]}]},{"name":"Winter & Facultative","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]}]}]},{"name":"Uzbekistan","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"Spring","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]}]},{"name":"Winter & Facultative","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]}]}]}]},{"name":"East Asia","children":[{"name":"China","children":[{"name":"other growth classes","children":[]},{"name":"Spring ","children":[{"name":"Highland","children":[]},{"name":"Lowland","children":[]}]},{"name":"Winter & Facultative","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]}]}]},{"name":"Japan","children":[{"name":"Spring","children":[]},{"name":"unknown growth class type","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]},{"name":"Mongolia","children":[{"name":"Highland","children":[]},{"name":"Lowland","children":[]},{"name":"unknown altitude","children":[]}]},{"name":"Others East Asia","children":[]}]},{"name":"Noth Korea","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"spring","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]},{"name":"South Asia","children":[{"name":"Afghanistan","children":[{"name":"Spring","children":[{"name":"Highland","children":[]},{"name":"Lowland","children":[]}]},{"name":"unknown growth classes or ","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]}]}]},{"name":"India","children":[{"name":"spring","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]}]},{"name":"Unknown growth classes","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]},{"name":"Iran","children":[{"name":"Spring","children":[]},{"name":"Unknown gorwth type","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]},{"name":"Nepal","children":[{"name":" unknown growth class type","children":[]},{"name":"Spring","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]}]},{"name":"South Korea","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"spring ","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]},{"name":"West Asia","children":[{"name":"Caucasus (Azerbaijan, Armenia, Georgia)","children":[{"name":"Other growth classese or unknown","children":[]},{"name":"Spring","children":[{"name":"high altitude","children":[]},{"name":"Low altitude","children":[]}]},{"name":"Winter & Facultative","children":[{"name":"Armenia","children":[]},{"name":"Azerbaijan","children":[]},{"name":"Georgia","children":[]}]}]},{"name":"Middle East","children":[{"name":"Mountainous areas of Arabia and Yemen","children":[]},{"name":"Others middle East","children":[]}]}]}]},{"name":"East Africa (Ethiopia and Eritrea)","children":[{"name":"Altitude: 2400-2700 m","children":[]},{"name":"Altitude: 2700-3000 m","children":[]},{"name":"Altitude: less than 2400 m","children":[]},{"name":"Altitude: more than 3000 m","children":[]},{"name":"unknown altitude","children":[]}]},{"name":"Europe-Northern Group","children":[{"name":"Finland","children":[]},{"name":"Norway","children":[]},{"name":"Others","children":[]},{"name":"Sweden","children":[]}]},{"name":"Mediterranean","children":[{"name":"North Africa","children":[{"name":"Algeria","children":[]},{"name":"Egypt","children":[]},{"name":"Libya","children":[]},{"name":"Morocco","children":[]},{"name":"Tunisia","children":[]}]},{"name":"Southern Europe","children":[{"name":"Albania","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"Spring","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]},{"name":"Bulgaria","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"Spring","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]},{"name":"Croatia, Slovenia, Bosnia and Herzegovina, Montenegro ,Macedonia","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"Spring","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]},{"name":"Greece","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"Spring","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]},{"name":"Italy","children":[]},{"name":"Mediterranean islands","children":[]},{"name":"Portugal","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]}]},{"name":"Romania","children":[]},{"name":"Serbia","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"Spring","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]},{"name":"Spain","children":[{"name":"Highland","children":[]},{"name":"Lowland","children":[]}]}]}]},{"name":"Others","children":[]},{"name":"Others Europe","children":[{"name":"Central Europe winter","children":[]},{"name":"OThers","children":[]},{"name":"Ukraine","children":[]}]},{"name":"Russia","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"Spring","children":[{"name":"East-Siberian group (regions Krasnoyarsk, Irkutsk, Yakutia, Buryatia)","children":[]},{"name":"Far-East group (Primorsk, Khabarovsk, Sakhalin island)","children":[]}]},{"name":"Winter","children":[]}]},{"name":"Turkey","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"Spring","children":[]},{"name":"Winter","children":[]}]}]}]},{"name":"naked","children":[{"name":"all growth classes","children":[{"name":"Africa","children":[{"name":"Ethiopia and Eritrea","children":[{"name":"Altitude: 2400-2700 m","children":[]},{"name":"Altitude: 2700-3000 m","children":[]},{"name":"Altitude: less than 2400 m","children":[]},{"name":"Altitude: more than 3000 m","children":[]},{"name":"Unknown altitude","children":[]}]},{"name":"North Africa","children":[{"name":"Algeria","children":[]},{"name":"Egypt","children":[]},{"name":"Libya","children":[]},{"name":"Morocco","children":[]},{"name":"Tunisia","children":[]}]}]},{"name":"Asia","children":[{"name":"Central Asia","children":[{"name":"Kyrgystan","children":[]},{"name":"Tajikistan","children":[]},{"name":"Turkmenistan","children":[]},{"name":"Uzbekistan","children":[]}]},{"name":"EAst Asia","children":[{"name":"China","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"Spring","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]},{"name":"unknown altitude","children":[]}]},{"name":"winter & facultative","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]},{"name":"unknown elevation","children":[]}]}]},{"name":"Japan","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"Spring","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]},{"name":"Mongolia","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]},{"name":"unknown elevation","children":[]}]},{"name":"Others East Asia","children":[]}]},{"name":"Middle East ","children":[]},{"name":"South Asia","children":[{"name":"Afghanistan","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]}]},{"name":"India","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"spring","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]},{"name":"unknown elevation","children":[]}]},{"name":"winter & facultative","children":[]}]},{"name":"Iran","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]}]},{"name":"Nepal","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"spring","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]},{"name":"unknown elevation","children":[]}]},{"name":"winter & facultative","children":[]}]},{"name":"Others","children":[]},{"name":"Pakistan","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]},{"name":"Unknown elevation","children":[]}]}]}]},{"name":"Europe","children":[{"name":"Cyprus","children":[]},{"name":"North-East Europe (Ukraine, Belarus, Lithuania, Latvia, Estonia, Moldova)","children":[]},{"name":"Others europe","children":[]}]},{"name":"Others","children":[]}]}]},{"name":"unknown cover type","children":[]}]},{"name":"H. deficiens","children":[{"name":"hulled","children":[]},{"name":"naked","children":[]}]},{"name":"Intermedium","children":[{"name":"hulled","children":[]},{"name":"naked","children":[]}]},{"name":"Labile","children":[]}]}]},{"name":"wild (H. spontaneum)","children":[{"name":"Eastern cluster","children":[{"name":"Caspian Sea Cluster","children":[{"name":"Armenia","children":[]},{"name":"Azerbaijan","children":[]},{"name":"Republic of Dagestan in Russia","children":[]}]},{"name":"Central Asia cluster","children":[{"name":"Afghanistahn","children":[]},{"name":"Iran - East of Zagros mountains","children":[]},{"name":"Kazakhstan","children":[]},{"name":"Kyrgyzstan","children":[]},{"name":"Tajikistan","children":[]},{"name":"Turkmenistan","children":[]},{"name":"Uzbekistan","children":[]}]},{"name":"Northern Mesopotamia cluster","children":[{"name":"East Turkey (longit > 38.45)","children":[]},{"name":"Iran - west of Zagros mountains (mountains included)","children":[]},{"name":"Iraq","children":[]}]}]},{"name":"Other countries","children":[]},{"name":"Tibetan cluster (China, Nepal, India?)","children":[]},{"name":"Turkish cluster ( 35.337 < longit < 38.45)","children":[]},{"name":"West","children":[{"name":"Cyprus","children":[]},{"name":"Egypt","children":[]},{"name":"Greece","children":[]},{"name":"Israel","children":[{"name":"Mesic (North israel)","children":[]},{"name":"Xeric (Sotuh israel)","children":[]}]},{"name":"Jordan","children":[]},{"name":"Lebanon","children":[]},{"name":"Libya","children":[]},{"name":"Morocco","children":[]},{"name":"Palestine","children":[]},{"name":"Syria","children":[]},{"name":"Turkey (long < 35.337)","children":[]}]}]}]},{"name":"secondary genepool","children":[{"name":"H. bulbosum","children":[{"name":"H. bulbosum - rest of distribution ","children":[{"name":"Africa","children":[{"name":"Algeria","children":[]},{"name":"Lybia","children":[]},{"name":"Morocco","children":[]},{"name":"Others","children":[]},{"name":"Tunisia","children":[]}]},{"name":"Caucasus","children":[{"name":"Armenia","children":[]},{"name":"Azeirbaijan","children":[]},{"name":"Georgia","children":[]},{"name":"Russia","children":[]}]},{"name":"Central Asia","children":[{"name":"Kazakhstan","children":[]},{"name":"Kyrgyzstan","children":[]},{"name":"Tajikistan","children":[]},{"name":"Turkmenistan","children":[]},{"name":"Uzbekistan","children":[]}]},{"name":"Eastern Europe","children":[{"name":"Albania","children":[]},{"name":"Bulgaria","children":[]},{"name":"Cyprus","children":[]},{"name":"Greece","children":[]},{"name":"Macedonia","children":[]},{"name":"Other east EU (Poland, Hungary, Czech republic, Belarus, slovakia, rep. of moldova, malta, croatia, serbia, montenegro)","children":[]},{"name":"Romania","children":[]},{"name":"Turkey","children":[]},{"name":"Turkey","children":[]},{"name":"Ukraine","children":[]}]},{"name":"Middle East","children":[{"name":"Iran","children":[]},{"name":"Iraq","children":[]},{"name":"Israel","children":[]},{"name":"Jordan","children":[]},{"name":"Lebanon","children":[]},{"name":"Syria","children":[]}]},{"name":"Others Asia","children":[]}]},{"name":"H. bulbosum central west EU ","children":[{"name":"France","children":[]},{"name":"Italy","children":[]},{"name":"Rest of central and west EU (germany, NL, BE, CH, Austria, GB)","children":[]},{"name":"Spain and Portugal","children":[]}]}]}]},{"name":"tertiary genepool","children":[{"name":"Hordeum subgenus Hordeastrum","children":[{"name":"Section Marina","children":[{"name":"H. gussoneanum","children":[]},{"name":"H. marinum","children":[]}]},{"name":"Section nodosa","children":[{"name":"H. brachyantherum 6x","children":[]},{"name":"H. capense 4x","children":[]},{"name":"H. secalinum","children":[]}]},{"name":"Section Stenostachys","children":[{"name":"H. arizonicum","children":[]},{"name":"H. bogdanii","children":[]},{"name":"H. brachyantherum 4x","children":[]},{"name":"H. brevisubulatum","children":[]},{"name":"H. californicum","children":[]},{"name":"H. chilense","children":[]},{"name":"H. comosum","children":[]},{"name":"H. cordobense","children":[]},{"name":"H. depressum","children":[]},{"name":"H. ertectifolium","children":[]},{"name":"H. euclaston","children":[]},{"name":"H. flexuosum","children":[]},{"name":"H. fuegianum","children":[]},{"name":"H. guatemalense","children":[]},{"name":"H. intercedens","children":[]},{"name":"H. jubatum","children":[]},{"name":"H. lechleri","children":[]},{"name":"H. marinum","children":[]},{"name":"H. muticum","children":[]},{"name":"H. parodii","children":[]},{"name":"H. patagonicum","children":[]},{"name":"H. procerum","children":[]},{"name":"H. pubiflorum","children":[]},{"name":"H. pusillum","children":[]},{"name":"H. roshevitzii","children":[]},{"name":"H. stenostachys","children":[]},{"name":"H. tetraploidum","children":[]}]}]},{"name":"Hordeum Subgenus Hordeum Section Trichostachys","children":[{"name":"H. murinum subsp. glaucum","children":[]},{"name":"H. murinum subsp. leporinum","children":[]},{"name":"H. murinum subsp. murinum","children":[]}]}]}]}
\ No newline at end of file
{"name":"Entire genepool","children":[{"name":"primary genepool (H. vulgare lineage)","children":[{"name":"Agriocrithon (position to be verified)","children":[{"name":"Eu-Agricrithon","children":[]},{"name":"Pseudo-agriocrithon","children":[]}]},{"name":"Domesticated barley","children":[{"name":"Breeding material","children":[{"name":"2-rowed","children":[{"name":"Spring","children":[{"name":"Hulled","children":[{"name":"Africa","children":[]},{"name":"Asia","children":[]},{"name":"Australia","children":[]},{"name":"Central America","children":[]},{"name":"Europe","children":[]},{"name":"North America","children":[]},{"name":"South America","children":[]},{"name":"Unknown origin ","children":[]}]},{"name":"Naked","children":[]}]},{"name":"Winter","children":[]}]},{"name":"6-rowed","children":[{"name":"Spring","children":[{"name":"Hulled","children":[{"name":"Africa","children":[]},{"name":"Asia","children":[]},{"name":"Australia","children":[]},{"name":"Central America","children":[]},{"name":"Europe","children":[]},{"name":"North America","children":[]},{"name":"South America","children":[]},{"name":"Unknown origin ","children":[]}]}]},{"name":"Winter","children":[{"name":"Naked","children":[{"name":"Africa","children":[]},{"name":"Asia","children":[]},{"name":"Australia","children":[]},{"name":"Central America","children":[]},{"name":"Europe","children":[]},{"name":"North America","children":[]},{"name":"South America","children":[]},{"name":"Unknown origin ","children":[]}]}]}]}]},{"name":"Cultivars","children":[{"name":"2-rowed","children":[{"name":"Others (intermediate type)","children":[]},{"name":"spring","children":[{"name":"hulled","children":[{"name":"Africa","children":[]},{"name":"Asia","children":[]},{"name":"Australia","children":[]},{"name":"Central America","children":[]},{"name":"Europe","children":[]},{"name":"North America","children":[]},{"name":"South America","children":[]},{"name":"Unknown origin ","children":[]}]},{"name":"naked","children":[{"name":"Africa","children":[]},{"name":"Asia","children":[]},{"name":"Australia","children":[]},{"name":"Central America","children":[]},{"name":"Europe","children":[]},{"name":"North America","children":[]},{"name":"South America","children":[]},{"name":"Unknown origin ","children":[]}]}]},{"name":"winter","children":[{"name":"hulled","children":[{"name":"Africa","children":[]},{"name":"Asia","children":[]},{"name":"Australia","children":[]},{"name":"Central America","children":[]},{"name":"Europe","children":[]},{"name":"North America","children":[]},{"name":"South America","children":[]},{"name":"Unknown origin ","children":[]}]},{"name":"naked","children":[{"name":"Africa","children":[]},{"name":"Asia","children":[]},{"name":"Australia","children":[]},{"name":"Central America","children":[]},{"name":"Europe","children":[]},{"name":"North America","children":[]},{"name":"South America","children":[]},{"name":"Unknown origin ","children":[]}]}]}]},{"name":"6-rowed","children":[{"name":"Others (intermediate type)","children":[]},{"name":"spring","children":[{"name":"hulled","children":[{"name":"Africa","children":[]},{"name":"Asia","children":[]},{"name":"Australia","children":[]},{"name":"Central America","children":[]},{"name":"Europe","children":[]},{"name":"North America","children":[]},{"name":"South America","children":[]},{"name":"Unknown origin ","children":[]}]},{"name":"naked","children":[{"name":"Africa","children":[]},{"name":"Asia","children":[]},{"name":"Australia","children":[]},{"name":"Central America","children":[]},{"name":"Europe","children":[]},{"name":"North America","children":[]},{"name":"South America","children":[]},{"name":"Unknown origin ","children":[]}]}]},{"name":"winter","children":[{"name":"hulled","children":[{"name":"Africa","children":[]},{"name":"Asia","children":[]},{"name":"Australia","children":[]},{"name":"Central America","children":[]},{"name":"Europe","children":[]},{"name":"North America","children":[]},{"name":"South America","children":[]},{"name":"Unknown origin ","children":[]}]},{"name":"naked","children":[{"name":"Africa","children":[]},{"name":"Asia","children":[]},{"name":"Australia","children":[]},{"name":"Central America","children":[]},{"name":"Europe","children":[]},{"name":"North America","children":[]},{"name":"South America","children":[]},{"name":"Unknown origin ","children":[]}]}]}]}]},{"name":"Genetic stocks","children":[{"name":"biparental populations","children":[]},{"name":"Cytogenetic stocks","children":[]},{"name":"GWAS panel (Genome Wide Association Study)","children":[]}]},{"name":"Landraces","children":[{"name":"2-rowed","children":[{"name":"hulled","children":[{"name":"All growth classes","children":[{"name":"Asia","children":[{"name":"Central Asia","children":[{"name":"Kazakhstan","children":[]},{"name":"Kyrgystan","children":[]},{"name":"Tajikstan","children":[]},{"name":"Turkmenistan","children":[]},{"name":"Uzbekistan","children":[]}]},{"name":"East-Asia","children":[{"name":"China","children":[]},{"name":"Japan","children":[{"name":"Other or unknown gorwth class","children":[]},{"name":"Spring ","children":[]},{"name":"Winter and facultative","children":[]}]},{"name":"Mongolia","children":[]},{"name":"Others East Asia (North and South Korea, )","children":[]}]},{"name":"South Asia","children":[{"name":"Afghanistan","children":[]},{"name":"India","children":[]},{"name":"Iran","children":[]},{"name":"Nepal","children":[]},{"name":"Others South-Asia","children":[]},{"name":"Pakistan","children":[]}]},{"name":"West Asia","children":[{"name":"Caucasus","children":[{"name":"Armenia","children":[]},{"name":"Azerbaijan","children":[{"name":"Spring","children":[]},{"name":"Winter","children":[]}]},{"name":"Georgia","children":[]}]},{"name":"Middle East","children":[{"name":"Iraq","children":[]},{"name":"Israel, Palestine, Lebanon","children":[]},{"name":"Jordan","children":[]},{"name":"Others: Yemen, United Arab Emirates, Saudi Arabia, Oman, Quatar, Bahrain, Kuwait","children":[]},{"name":"Syria","children":[]}]}]}]},{"name":"East Africa (Ethiopia, Eritrea, Others)","children":[{"name":"Altitude: 2400-2700 m ","children":[]},{"name":"Altitude: 2700-3000 m","children":[]},{"name":"less than 2400","children":[]},{"name":"more than 3000 m","children":[]},{"name":"Unknown altitude","children":[]}]},{"name":"East Europe","children":[{"name":"Belarus","children":[]},{"name":"Czech Republic","children":[]},{"name":"Hungary","children":[]},{"name":"Poland","children":[]},{"name":"Rep. Moldova","children":[]},{"name":"Romania","children":[]},{"name":"Slovakia","children":[]},{"name":"Ukraine","children":[]}]},{"name":"Mediterranean (Europe, North Africa, West Asia)","children":[{"name":"Alpine Europe","children":[]},{"name":"North Africa","children":[{"name":"Algeria","children":[]},{"name":"Egypt","children":[]},{"name":"Ligya","children":[]},{"name":"Morocco","children":[]},{"name":"Others North Africa (Sudan, South Sudan, Unknown N.Africa)","children":[]},{"name":"Tunisia","children":[]}]},{"name":"Southern Europe","children":[{"name":"Albania","children":[]},{"name":"Bulgaria","children":[]},{"name":"Croatia, Slovenia, Bosnia and Herzegovina, Montenegro, Rep. Macedonia","children":[]},{"name":"Greece","children":[]},{"name":"Italy (except alps)","children":[]},{"name":"Mediterranean islands (Cyprus, Corse, Sardinia,Malta etc)","children":[]},{"name":"Others south europe","children":[]},{"name":"Portugal","children":[]},{"name":"Serbia","children":[]},{"name":"Spain","children":[]}]},{"name":"Turkey","children":[]}]},{"name":"North-Europe (UK, Iceland, Lithuania, Estonia, Norway, Ireland, Latvia, Denmark, Sweden, Finland )","children":[]},{"name":"Others","children":[]},{"name":"Russian federations","children":[]},{"name":"Turkey","children":[{"name":"Other pr unknown growth class","children":[]},{"name":"Spring","children":[]},{"name":"Winter","children":[]}]},{"name":"West Europe: Belgium, France (except alps), Germany, Luxembourg, Monaco, Netherlands","children":[]}]}]},{"name":"naked","children":[{"name":"all Growth classes","children":[{"name":"Dagehstanian group (highlands of Dagesthan, Ossetia, Georgia)","children":[]},{"name":"Ethiopia and Eritrea","children":[{"name":"Altitude 2700-3000 m","children":[]},{"name":"Altitude: 2400-2700 m","children":[]},{"name":"Altitude: less than 2400 m","children":[]},{"name":"Altitude: more than 3000 m","children":[]},{"name":"unknown altitude","children":[]}]},{"name":"Japan","children":[{"name":"Spring","children":[]},{"name":"Winter and Facultative","children":[]}]},{"name":"Middle East Group","children":[]},{"name":"Others ","children":[]},{"name":"South Asia","children":[]},{"name":"Switzerland, Austria, Slovenia and Carpathians","children":[]}]}]},{"name":"Unkwown cover type","children":[]}]},{"name":"6-rowed","children":[{"name":"hulled","children":[{"name":"all growth classes","children":[{"name":"Asia","children":[{"name":"Central Asia","children":[{"name":"Kazakhstan","children":[{"name":"other growth class or unknown","children":[]},{"name":"Spring","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]},{"name":"Kyrgystan","children":[{"name":"Other or unknown growth class","children":[]},{"name":"Spring","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"Lowland","children":[]},{"name":"unkn","children":[]}]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]},{"name":"Tajikistan","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"Spring","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]}]},{"name":"Winter & Facultative","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]}]}]},{"name":"Turkmenistan","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"Spring","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]}]},{"name":"Winter & Facultative","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]}]}]},{"name":"Uzbekistan","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"Spring","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]}]},{"name":"Winter & Facultative","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]}]}]}]},{"name":"East Asia","children":[{"name":"China","children":[{"name":"other growth classes","children":[]},{"name":"Spring ","children":[{"name":"Highland","children":[]},{"name":"Lowland","children":[]}]},{"name":"Winter & Facultative","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]}]}]},{"name":"Japan","children":[{"name":"Spring","children":[]},{"name":"unknown growth class type","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]},{"name":"Mongolia","children":[{"name":"Highland","children":[]},{"name":"Lowland","children":[]},{"name":"unknown altitude","children":[]}]},{"name":"Others East Asia","children":[]}]},{"name":"Noth Korea","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"spring","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]},{"name":"South Asia","children":[{"name":"Afghanistan","children":[{"name":"Spring","children":[{"name":"Highland","children":[]},{"name":"Lowland","children":[]}]},{"name":"unknown growth classes or ","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]}]}]},{"name":"India","children":[{"name":"spring","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]}]},{"name":"Unknown growth classes","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]},{"name":"Iran","children":[{"name":"Spring","children":[]},{"name":"Unknown gorwth type","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]},{"name":"Nepal","children":[{"name":" unknown growth class type","children":[]},{"name":"Spring","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]}]},{"name":"South Korea","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"spring ","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]},{"name":"West Asia","children":[{"name":"Caucasus (Azerbaijan, Armenia, Georgia)","children":[{"name":"Other growth classese or unknown","children":[]},{"name":"Spring","children":[{"name":"high altitude","children":[]},{"name":"Low altitude","children":[]}]},{"name":"Winter & Facultative","children":[{"name":"Armenia","children":[]},{"name":"Azerbaijan","children":[]},{"name":"Georgia","children":[]}]}]},{"name":"Middle East","children":[{"name":"Mountainous areas of Arabia and Yemen","children":[]},{"name":"Others middle East","children":[]}]}]}]},{"name":"East Africa (Ethiopia and Eritrea)","children":[{"name":"Altitude: 2400-2700 m","children":[]},{"name":"Altitude: 2700-3000 m","children":[]},{"name":"Altitude: less than 2400 m","children":[]},{"name":"Altitude: more than 3000 m","children":[]},{"name":"unknown altitude","children":[]}]},{"name":"Europe-Northern Group","children":[{"name":"Finland","children":[]},{"name":"Norway","children":[]},{"name":"Others","children":[]},{"name":"Sweden","children":[]}]},{"name":"Mediterranean","children":[{"name":"North Africa","children":[{"name":"Algeria","children":[]},{"name":"Egypt","children":[]},{"name":"Libya","children":[]},{"name":"Morocco","children":[]},{"name":"Tunisia","children":[]}]},{"name":"Southern Europe","children":[{"name":"Albania","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"Spring","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]},{"name":"Bulgaria","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"Spring","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]},{"name":"Croatia, Slovenia, Bosnia and Herzegovina, Montenegro ,Macedonia","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"Spring","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]},{"name":"Greece","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"Spring","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]},{"name":"Italy","children":[]},{"name":"Mediterranean islands","children":[]},{"name":"Portugal","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]}]},{"name":"Romania","children":[]},{"name":"Serbia","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"Spring","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]},{"name":"Spain","children":[{"name":"Highland","children":[]},{"name":"Lowland","children":[]}]}]}]},{"name":"Others","children":[]},{"name":"Others Europe","children":[{"name":"Central Europe winter","children":[]},{"name":"OThers","children":[]},{"name":"Ukraine","children":[]}]},{"name":"Russia","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"Spring","children":[{"name":"East-Siberian group (regions Krasnoyarsk, Irkutsk, Yakutia, Buryatia)","children":[]},{"name":"Far-East group (Primorsk, Khabarovsk, Sakhalin island)","children":[]}]},{"name":"Winter","children":[]}]},{"name":"Turkey","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"Spring","children":[]},{"name":"Winter","children":[]}]}]}]},{"name":"naked","children":[{"name":"all growth classes","children":[{"name":"Africa","children":[{"name":"Ethiopia and Eritrea","children":[]},{"name":"North Africa","children":[{"name":"Algeria","children":[]},{"name":"Egypt","children":[]},{"name":"Libya","children":[]},{"name":"Morocco","children":[]},{"name":"Tunisia","children":[]}]}]},{"name":"Asia","children":[{"name":"Central Asia","children":[{"name":"Kyrgystan","children":[]},{"name":"Tajikistan","children":[]},{"name":"Turkmenistan","children":[]},{"name":"Uzbekistan","children":[]}]},{"name":"EAst Asia","children":[{"name":"China","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"Spring","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]},{"name":"unknown altitude","children":[]}]},{"name":"winter & facultative","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]},{"name":"unknown elevation","children":[]}]}]},{"name":"Japan","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"Spring","children":[]},{"name":"Winter & Facultative","children":[]}]},{"name":"Mongolia","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]},{"name":"unknown elevation","children":[]}]},{"name":"Others East Asia","children":[]}]},{"name":"Middle East ","children":[]},{"name":"South Asia","children":[{"name":"Afghanistan","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]}]},{"name":"India","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"spring","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]},{"name":"unknown elevation","children":[]}]},{"name":"winter & facultative","children":[]}]},{"name":"Iran","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]}]},{"name":"Nepal","children":[{"name":"other or unknown growth class type","children":[]},{"name":"spring","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]},{"name":"unknown elevation","children":[]}]},{"name":"winter & facultative","children":[]}]},{"name":"Others","children":[]},{"name":"Pakistan","children":[{"name":"highland","children":[]},{"name":"lowland","children":[]},{"name":"Unknown elevation","children":[]}]}]}]},{"name":"Europe","children":[{"name":"Cyprus","children":[]},{"name":"North-East Europe (Ukraine, Belarus, Lithuania, Latvia, Estonia, Moldova)","children":[]},{"name":"Others europe","children":[]}]},{"name":"Others","children":[]}]}]},{"name":"unknown cover type","children":[]}]},{"name":"H. deficiens","children":[{"name":"hulled","children":[]},{"name":"naked","children":[]}]},{"name":"Intermedium","children":[{"name":"hulled","children":[]},{"name":"naked","children":[]}]},{"name":"Labile","children":[]}]}]},{"name":"wild (H. spontaneum)","children":[{"name":"Eastern cluster","children":[{"name":"Caspian Sea Cluster","children":[{"name":"Armenia","children":[]},{"name":"Azerbaijan","children":[]},{"name":"Republic of Dagestan in Russia","children":[]}]},{"name":"Central Asia cluster","children":[{"name":"Afghanistahn","children":[]},{"name":"Iran - East of Zagros mountains","children":[]},{"name":"Kazakhstan","children":[]},{"name":"Kyrgyzstan","children":[]},{"name":"Tajikistan","children":[]},{"name":"Turkmenistan","children":[]},{"name":"Uzbekistan","children":[]}]},{"name":"Northern Mesopotamia cluster","children":[{"name":"East Turkey (longit > 38.45)","children":[]},{"name":"Iran - west of Zagros mountains (mountains included)","children":[]},{"name":"Iraq","children":[]}]}]},{"name":"Other countries","children":[]},{"name":"Tibetan cluster (China, Nepal, India?)","children":[]},{"name":"Turkish cluster ( 35.337 < longit < 38.45)","children":[]},{"name":"West","children":[{"name":"Cyprus","children":[]},{"name":"Egypt","children":[]},{"name":"Greece","children":[]},{"name":"Israel","children":[{"name":"Mesic (North israel)","children":[]},{"name":"Xeric (Sotuh israel)","children":[]}]},{"name":"Jordan","children":[]},{"name":"Lebanon","children":[]},{"name":"Libya","children":[]},{"name":"Morocco","children":[]},{"name":"Palestine","children":[]},{"name":"Syria","children":[]},{"name":"Turkey (long < 35.337)","children":[]}]}]}]},{"name":"secondary genepool","children":[{"name":"H. bulbosum","children":[{"name":"H. bulbosum - rest of distribution ","children":[{"name":"Africa","children":[{"name":"Algeria","children":[]},{"name":"Lybia","children":[]},{"name":"Morocco","children":[]},{"name":"Others","children":[]},{"name":"Tunisia","children":[]}]},{"name":"Caucasus","children":[{"name":"Armenia","children":[]},{"name":"Azeirbaijan","children":[]},{"name":"Georgia","children":[]},{"name":"Russia","children":[]}]},{"name":"Central Asia","children":[{"name":"Kazakhstan","children":[]},{"name":"Kyrgyzstan","children":[]},{"name":"Tajikistan","children":[]},{"name":"Turkmenistan","children":[]},{"name":"Uzbekistan","children":[]}]},{"name":"Eastern Europe","children":[{"name":"Albania","children":[]},{"name":"Bulgaria","children":[]},{"name":"Cyprus","children":[]},{"name":"Greece","children":[]},{"name":"Macedonia","children":[]},{"name":"Other east EU (Poland, Hungary, Czech republic, Belarus, slovakia, rep. of moldova, malta, croatia, serbia, montenegro)","children":[]},{"name":"Romania","children":[]},{"name":"Turkey","children":[]},{"name":"Turkey","children":[]},{"name":"Ukraine","children":[]}]},{"name":"Middle East","children":[{"name":"Iran","children":[]},{"name":"Iraq","children":[]},{"name":"Israel","children":[]},{"name":"Jordan","children":[]},{"name":"Lebanon","children":[]},{"name":"Syria","children":[]}]},{"name":"Others Asia","children":[]}]},{"name":"H. bulbosum central west EU ","children":[{"name":"France","children":[]},{"name":"Italy","children":[]},{"name":"Rest of central and west EU (germany, NL, BE, CH, Austria, GB)","children":[]},{"name":"Spain and Portugal","children":[]}]}]}]},{"name":"tertiary genepool","children":[{"name":"Hordeum subgenus Hordeastrum","children":[{"name":"Section Marina","children":[{"name":"H. gussoneanum","children":[]},{"name":"H. marinum","children":[]}]},{"name":"Section nodosa","children":[{"name":"H. brachyantherum 6x","children":[]},{"name":"H. capense 4x","children":[]},{"name":"H. secalinum","children":[]}]},{"name":"Section Stenostachys","children":[{"name":"H. arizonicum","children":[]},{"name":"H. bogdanii","children":[]},{"name":"H. brachyantherum 4x","children":[]},{"name":"H. brevisubulatum","children":[]},{"name":"H. californicum","children":[]},{"name":"H. chilense","children":[]},{"name":"H. comosum","children":[]},{"name":"H. cordobense","children":[]},{"name":"H. depressum","children":[]},{"name":"H. ertectifolium","children":[]},{"name":"H. euclaston","children":[]},{"name":"H. flexuosum","children":[]},{"name":"H. fuegianum","children":[]},{"name":"H. guatemalense","children":[]},{"name":"H. intercedens","children":[]},{"name":"H. jubatum","children":[]},{"name":"H. lechleri","children":[]},{"name":"H. marinum","children":[]},{"name":"H. muticum","children":[]},{"name":"H. parodii","children":[]},{"name":"H. patagonicum","children":[]},{"name":"H. procerum","children":[]},{"name":"H. pubiflorum","children":[]},{"name":"H. pusillum","children":[]},{"name":"H. roshevitzii","children":[]},{"name":"H. stenostachys","children":[]},{"name":"H. tetraploidum","children":[]}]}]},{"name":"Hordeum Subgenus Hordeum Section Trichostachys","children":[{"name":"H. murinum subsp. glaucum","children":[]},{"name":"H. murinum subsp. leporinum","children":[]},{"name":"H. murinum subsp. murinum","children":[]}]}]}]}
\ No newline at end of file
Markdown is supported
0% or
You are about to add 0 people to the discussion. Proceed with caution.
Finish editing this message first!
Please register or to comment